Pravno obvestilo

Vse informacije in podobe, vsebovane na teh spletnih straneh, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene in se jih ne sme spreminjati ali drugače uporabljati, razen tako, kot je to določeno v tem besedilu, pri čemer morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Zavoda za šport, turizem in prosti čas Sežana.

Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine teh spletnih strani mora biti znak:
© 2019 Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana. Vse pravice pridržane.

Zavoda za šport, turizem in prosti čas Sežana se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na tem spletnem mestu, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti. Zavoda za šport, turizem in prosti čas Sežana lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Zavoda za šport, turizem in prosti čas Sežana ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s spletnimi stranmi www.sport-sezana.com. Pri obisku in uporabi spletnih strani je odgovornost Zavoda za šport, turizem in prosti čas Sežana za vse primere izključena.

Zavoda za šport, turizem in prosti čas Sežana aktivno uveljavlja pravice do intelektualne lastnine v največjem možnem obsegu, ki ga omogoča zakonodaja.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem

Pozdravljeni rekreativci tekači in tekačice,

To nesrečno leto 2020 nam znova in znova dokazuje, kako ranljivi smo. Potem, ko smo 20. Mali Kraški Maraton bili prisiljeni prestaviti na naslednje leto in smo poleti malo polepšali dan tekačem z izvedbo virtualnega maratona, smo se vneto pripravljali, da bi vas jeseni razveselili z izvedbo rekreativnega »tekaškega pozdrava jeseni«, ki se po navadi odvija ob še enem prazniku – Martinovanju. Razmere s širitvijo okužbe z ne več »novim« koronavirusom pa so postale preveč zahtevne in kot organizatorji smo bili še enkrat postavljeni pred dilemo ali naj s tekom poskusimo ali ne. Po vseh analizah in projekcijah pa ugotavljamo, dal nam vsi ukrepi, ki bi bili potrebni, da bi tek izvedli, predstavljajo preveliko oviro za izvedbo tega dogodka.

Ostanite zdravi, poskrbite za svoje telo in ga dobro vzdržujte tudi pozimi. Z upanjem na boljše čase vas lepo pozdravljamo!