Martinovanje na Krasu

8. 11. 2023

Martinovanje na Krasu 2023 tradicijo po celotni destinaciji razpršene ponudbe odprtih kleti in dogajanja nadgrajuje v čezmejno prireditev! 

Od 4. do 12. novembra 2023 vabljeni na Kras: na raziskovanje čarobne jesensko obarvane krajine, butičnih dogodkov in nepozabnih doživetij! 

Martinovanje na Krasu bo vrhunec doživelo prav na martinovo! V soboto, 11. novembra, v odprte kleti vabijo ponudniki ob Kraški vinski cesti, ki jih bo znova povezoval organiziran avtobusni prevoz. Martinova sobota v Sežani bo postregla z bogato martinovo tržnico lokalnih dobrot, martinovanje na osrednjem vaškem trgu v Dutovljah bo poleg enogastronomske ponudbe postreglo z blagoslovom mladega vina. Praznik vina v Štanjelu bo tudi letos v znamenju izbrane ponudbe vin in kulinarike z živo glasbo in pristnimi doživetji bisera Krasa. V Botanični vrt ob vili Mirasasso vabi edinstveno doživetje Vila, vrt in Vino, Kraško dvorišče Vinakras pa gostilo edinstveno pokušino vin in pršuta. Razgibajte se na Tekaškem pozdravu jeseni in v novi luči spoznajte očarljivo Lipico. V Pliskovici si privoščite Kozarček z Martinom in mladim vinom.  

Martinovanje na Krasu tudi letos prinaša zabavo, kulinarično razvajanje in pokušino edinstvenih kraških vin.

Zloženko lahko prelistate TUKAJ.

VOZNI RED AVTOBUSOV 

Več informacij  >>

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem