TERANova 6ka

5.800 m

Start / Cilj: Orlek - Sežana
Kdaj: sobota, 9. november 2019
Ura starta: ob 11. uri

DOLŽINA IN POTEK PROGE

Rekreativni tek na 5.800 m. Trasa je speljana iz Orleka po delu Živega muzeja Krasa v Sežano.

Še posebej zanimivo zna biti na krajši TERANovi 6ki, saj vas bomo z avtobusi najprej prepeljali na štartno mesto, na avtobus pa z vami poslali še harmonikaše, ki vas bodo zabavali. Ravno TERANova 6ka zna biti še kako zanimiva, saj predhodnih treningov praktično ne zahteva. Dobra volja na trasi, ki bo speljana mimo kraške gmajne, ki je obarvana v čudovite jesenke barve, bo čisto dovolj.

Območje Živega muzeja Krasa je prostor s tipičnimi kraškimi pojavi, idealen za raziskovanje in rekreacijo, meri preko 700 hektarjev in je opredeljen kot ekološko pomembno območje, njegov večji del pa sodi v območje Natura 2000. Živi muzej Krasa je bil v letu 2017 izbran za najboljšo tematsko pot v Sloveniji.

PRIJAVNINA

cena za prijave
do 27. 10. 2019

Cena za prijave
28.10 - 7. 11. 2019

cena za prijave
na dan prireditve
9. 11. 2019

Posamezniki 15,00 EUR 20,00 EUR 25,00 EUR
Skupinska prijava*
(najmanj 10 prijavljenih)
12,00 EUR / osebo 17,00 EUR / osebo
Družinska prijava**
(najmanj 3 člani)
12,00 EUR / osebo 17,00 EUR / osebo
* Prijavnina za organizirane skupine (najmanj 10 prijavljenih)
** Prijavnina za družine je namenjena prijavi družine (najmanj trije družinski člani, ki živijo na istem naslovu in se prijavijo na  KRASovo10ko ali TERANovo 6ko)

PREVZEM ŠTARTNIH ŠTEVILK

Izdaja štartnih številk bo v šotoru v športnem parku Sežana. Dvig bo možen na dan prireditve od 9.00 ure dalje. Ob dvigu je potrebno predložiti osebi dokument ali potrdilo, ki ste ga prejeli na vaš e-mail.

 V šotoru bosta dve delili mesti. Delilno mesto za TERANovo 6koin KRASovo 10ko. Delilni mesti bosta ustrezno označeni s transparenti. 

GARDEROBA

Za tekače na TERANovi 6ki bo garderobo mogoče oddati na štartu v Orleku. V ta namen boste ob prevzemu številke v kuverti prejeli vrečko v katero boste pospravite vaše stvari. Tekači vso garderobo odnesete s seboj v Orlek, kjer boste garderobo oddali. Oddaja garderobe je možna samo V NAMENSKI VREČKI! Ob prihodu v cilj lahko v šotoru dvignete svojo vrečko z oblačili le s ŠTARTNO ŠTEVILKO najkasneje do 13. ure tako tekači na KRASovi 10ki in TERAnovi 6ki.

PREVOZ NA ŠTARTNO MESTO TERANovo 6ko

Za prevoz na startno mesto TERANovo 6ko, ki bo v Orleku bo na voljo BREZPLAČEN avtobus, ki bo iz Sežane (start / cilj) odpeljal tekače na start TERANove 6ke. Avtobus bo odpeljal iz prireditvenega prostora v Sežani ob 10:30 uri. Na avtobus boste lahko vstopali le s štartno številko.

OKREPČEVALNICE

Na trasi bo postavljena ena vodna postaja, v cilju pa bo tekačem na voljo voda, čaj, energijski napitek in sadje.

JOTA

Tudi letos bomo poskrbeli za tradicionalno kraško joto, ki je že zaščitni znak naših prireditev. Privoščili si jo boste po teku v šotoru, dobili pa jo boste s kuponom, ki bo v štartni kuverti. Jota brez klobase je primerna tudi za vegane in vegetarijance Dober tek!

RAZPIS.pdf

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem